Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığınca Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yurt ve sevgi evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen iftara katıldı.

02.07.2015 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığınca Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yurt ve sevgi evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen iftara katıldı.

Kılıç, Atakum ilçesindeki Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi bahçesinde düzenlenen iftarda çocuklarla bir araya gelerek iftar yaptı. Akşam ezanı öncesi aynı masada oturduğu çocuklarla bir süre sohbet eden Kılıç, ezanın okunmasıyla birlikte dua ederek orucunu açtı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Kılıç, kimsesiz çocuklarla beraber paylaşılan sofra ve lokmanın anlamının kendisi için büyük olduğunu ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak sofralarını misafirlerle paylaştıklarını anımsatan Kılıç, "Ülkemizde misafir olan, evinden uzak olan ve Türkiye'nin sağladığı güvenle ramazanında orucunu tutabilen, iftar edebilen misafirlerimiz var. Mülteciler var ülkemizde. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak hepsine ev sahipliği yapıyoruz" diye konuştu.

İftar programı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çocuklara eşofman takımı dağıtılmasının ardından sona erdi.

İftar programına Vali İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement