Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması- Fotoğraf çekimi Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da- "Asıl mesele 1 Kasım'da oy vermek değil, birliğimizi beraberliğimizi ortaya koymak lazım"- "Bazen üstümüze oynanan oyunlara karşı sabırla, sessizce kaldık.

03.10.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması- Fotoğraf çekimi Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da- "Asıl mesele 1 Kasım'da oy vermek değil, birliğimizi beraberliğimizi ortaya koymak lazım"- "Bazen üstümüze oynanan oyunlara karşı sabırla, sessizce kaldık. İşimizi yaptık. Sabrettik, haklı çıktık. Biz iktidar olduğumuz dönem içinde hep eşit davrandık" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Asıl mesele 1 Kasım'da oy vermek değil, birliğimizi beraberliğimizi ortaya koymak lazım" dedi.Bakan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Samsun'da Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı'nı gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.Burada konuşan Kılıç, genel seçime çok kısa bir zaman kaldığını vurgulayarak, bu dönem içinde yapılacak çalışmaların büyük önem arz ettiğine değindi. AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde milletin sandıkta koyduğu iradeye her zaman saygı duyduğunu belirten Kılıç, milletin en büyük sorumluluğu AK Parti'ye verdiğini anlattı.Milli iradenin kendilerine verdiği sorumluluğu yerine getirmek üzere çaba sarf ettiklerini vurgulayan Bakan Kılıç, şunları söyledi: "Bazen üstümüze oynanan oyunlara karşı sabırla, sessizce kaldık. İşimizi yaptık. Sabrettik, haklı çıktık. Biz iktidar olduğumuz dönem içinde hep eşit davrandık, adaletli davrandık. Biz bütün belediyelere katkı paylarını eşit verdik, kanuni kesinti yapıldığı zaman bunu da eşit yaptık." Kılıç, 7 Haziran seçimlerinden bu yana çok kısa bir zaman geçtiğini anımsatarak, "Ama yaşananlar AK Parti iktidarda tek başına olmadığı zaman neler olabileceğini gösterdi" dedi.- "Asıl mesele birliğimizi beraberliğimizi ortaya koymak"Vatandaşları, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 5 Ekim'de Samsun'da gerçekleştireceği mitinge davet eden Kılıç, "Asıl mesele 1 Kasım'da oy vermek değil, birliğimizi beraberliğimizi ortaya koymak lazım" diye konuştu.AK Parti'nin yaptığı hizmetlerde ayrım olmadığını belirten Kılıç, şunları kaydetti: "Samsun'a yapabildiğimiz her türlü yardımı yapıyoruz. Türkiye'nin tüm illerine gerekli yardımı, yatırımı yapıyoruz. Bizim için en önemli şey, gençliğimiz. Gençliğimize olan yatırımlarımız noktasında çok ciddi çalışmalarımız var. Bu anlamda Türkiye'nin dört yanına tesisler inşa ediyoruz. Biz yolumuza, bildiğimiz doğru yolda yürümeye devam edeceğiz."Bakan Kılıç, Samsunspor'a da destek verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement