Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Burdur'a 2 Milyon 308 Bin Lira Ödenek - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Burdur'a 2 Milyon 308 Bin Lira Ödenek

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur ve ilçelerinde yapımı devam eden ve başlama aşamasındaki tesisler için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 milyon 308 bin lira ödenek gönderildiğini bildirdi.

10.01.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur ve ilçelerinde yapımı devam eden ve başlama aşamasındaki tesisler için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 milyon 308 bin lira ödenek gönderildiğini bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Gölhisar ilçesinde yapımı planlanan gençlik merkezinin 2015 yılı yatırım programına alındığını, yapım ihalesine çıkılması için 300 bin lira ödenek gönderildiğini kaydetti.

Özçelik, Karamanlı Spor Salonu inşaat ihalesi için 300 bin, inşaatı devam eden Çavdır Spor Salonu için 850 bin, Tefenni Spor Salonu için 850 bin, Yeşilova Salda Kayak Merkezi kayak pisti güvenlik ağları için 25 bin, Burdur ve Bucak gençlik merkezlerinin çevre düzenlemesi için 50 bin, Kışla Stadyumu sentetik çim yüzeyli futbol sahasına granül serilmesi ve sulama sistemi için 33 bin lira ödenek ayrıldığını bildirdi. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Burdur'a 2 Milyon 308 Bin Lira Ödenek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement