Gençlik ve Spor Konfederasyonu'ndan Açıklama - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Konfederasyonu'ndan Açıklama

Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamada, kuruluşun İnci Bingöl ile hiçbir bağlantısının olmadığı bildirildi.

29.07.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamada, kuruluşun İnci Bingöl ile hiçbir bağlantısının olmadığı bildirildi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu tarafından yapılan açıklamada, "Benim AB'den sorumlu danışmanım olarak kendisini tanıtan İnci Bingöl'ün kuruluşumuz ile hiç bir bağlantısı yoktur" dedi.

Konfederasyondan yapılan açıklamada ise, "Türkiye genelinde kendisini Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun Avrupa Birliğinden sorumlu danışmanı olarak tanıtan ve özellikle gençlik teşkilatları ile bağlantı kuran İnci Bingöl ile kuruluşumuzun bir ilgisi ve bağlantısı yoktur. Yine aynı şekilde, bazı kişilerin Avrupa Birliği'nde hibe ve yardım adı altında derneklerimizin üyelerinden para toplandıkları tespit edilmiştir. Bizim bu şekilde bir uygulamamız yoktur. Derneklerimizin ve federasyonlarımızın bu hususta daha dikkat etmelerini rica ederiz" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Konfederasyonu'ndan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement