Genel Kuruldan Maski'ye Yatırım Yetkisi - Son Dakika
Yerel

Genel Kuruldan Maski'ye Yatırım Yetkisi

Genel Kuruldan Maski\'ye Yatırım Yetkisi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Alaşehir, Ahmetli, Saruhanlı, Kırkağaç, Salihli ve Gürle’ye kazandırılacak yatırımlar için önemli kararlar alındı.

15.03.2016 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 2016 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Alaşehir, Ahmetli, Saruhanlı, Kırkağaç, Salihli ve Gürle'ye kazandırılacak yatırımlar için önemli kararlar alındı. Belirlenen ilçe ve mahallelerdeki alt yapı hizmetlerinin yapımı için İller Bankası'ndan kredi alma yetkisi oy birliği ile kabul edildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 2016 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda gündemde yer alan iki madde görüşülerek karara bağlandı. Genel Kurul'da havzalardaki doğal kaynakların çevre ve insan sağlının korunması ile kirlenmenin önlenmesi için yapılacak çalışmalar için önemli kararlar alındı. Alaşehir, Ahmetli, Saruhanlı, Kırkağaç, Salihli ve Gürle'ye kazandırılacak alt yapı hizmetlerinin görüşüldüğü Genel Kurul'da İller Bankası'ndan 104 milyon 650 bin liralık kredi alma yetkisi Genel Kurul Üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

KAYDA'DAN BÜYÜKŞEHİR VE MASKİ'YE TEŞEKKÜR

Gündem maddesinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından söz alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Salihli'nin alt yapısı uzun yıllardan beri maalesef yapılmamış. Bugün şiddetli yağmur yağdığında birçok mahallemize, okulumuza su dolmakta. Modern bir şehir görünümde olan Salihli'nin sorunları bugüne geldi. Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Kuruldan Maski'ye Yatırım Yetkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement