Genel Müdür Coşkun'dan Maski Depolarında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Genel Müdür Coşkun'dan Maski Depolarında İnceleme

Genel Müdür Coşkun\'dan Maski Depolarında İnceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Merkez Muradiye Mahallesi’nde bulunan depoyu ziyaret etti.

19.09.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Merkez Muradiye Mahallesi'nde bulunan depoyu ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ile birlikte Muradiye merkezde bulunan depoda incelemelerde bulundu. Genel Müdür Yaşar Coşkun ve Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, depo içerisinde Abone İşleri Dairesi, İçme Suyu, Kanalizasyon ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından kullanılan alanları tek tek gezdi. Genel Müdür Coşkun, 17 ilçede yapılan çalışmalar için malzemelerin bulunduğu depoda personelden bilgi aldı. Depoda bazı değişiklerin yapılması gerektiğini belirten Genel Müdür Coşkun, bu konuda çalışmaların başlaması için talimat verdi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, merkez Muradiye Mahallesi'nde yer alan depoda incelemelerde bulundu. Genel Müdür Coşkun, "Buradaki depomuzda 17 ilçemize yapmış olduğumuz çalışmalarda malzemelerimiz temin ediliyor. İçme suyu ve kanalizasyon hattı borularımız, sondajlarımızda kullandığımız dalgıç pompalarımız, motopomplarımız dahil birçok malzeme depomuzda yer alıyor. Nerede bir ihtiyaç ortaya çıkarsa ekiplerimiz buradan temin ettiği malzemelerle çalışmalarını yapıyor. İlçelerimize de buradan temin ettiğimiz malzemelerin bulunduğu bu büyük alanda bazı düzenlemelerin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple ekibimle görüşüp, bu çalışmaların yapılması için çalışmalarımızı başlatacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Müdür Coşkun'dan Maski Depolarında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement