Genel Müdür Coşkun Mesaisine Muradiye'deki Depoda Başladı - Son Dakika
Yerel

Genel Müdür Coşkun Mesaisine Muradiye'deki Depoda Başladı

Genel Müdür Coşkun Mesaisine Muradiye\'deki Depoda Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, mesaisine Muradiye’de bulunan depoda incelemeler yaparak başladı.

28.09.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, mesaisine Muradiye'de bulunan depoda incelemeler yaparak başladı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Ali Öztozlu eşlik ederken, depoda yapılacak düzenlemeler de görüşüldü. Genel Müdür Yaşar Coşkun, depoda MASKİ tarafından kullanılan alanların düzenlenmesi yönünde Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve daire başkanlarından da görüşlerini aldı.

Depo çalışanlarıyla görüşüldü

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa'ya geneline hizmet götürülen yerlerden biri olan Muradiye'deki depoyu ziyaret etti. Mesaisine Muradiye'deki depoda başlayan Genel Müdür Coşkun, şu açıklamaları yaptı:

"Genel Müdür Yardımcım ve daire başkanlarım ile Muradiye'deki depoyu ziyaret ettik. Burada yapacağımız düzenlemeler için geçtiğimiz haftalarda bir ziyaret gerçekleştirmiştik. O zaman planladığımız düzenlemeler için ekibimizle bir görüşme yaptık. Bu vesileyle mesaimize depodaki çalışma arkadaşlarımızla beraber başlamış olduk." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Müdür Coşkun Mesaisine Muradiye'deki Depoda Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement