Genel Müdür Yaşar Coşkun Görev Başında - Son Dakika
Güncel

Genel Müdür Yaşar Coşkun Görev Başında

Genel Müdür Yaşar Coşkun Görev Başında

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında geçtiğimiz gün gerçekleşen devir teslim töreninin ardından hızla görevine başladı.

23.08.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden emekli olmasından dolayı görevinden ayrılan Yakup Koç'tan koltuğu devralan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ilk gününde MASKİ'deki Daire Başkanlıklarını ziyaret ederek personellerle tanıştı.

Genel Müdür Coşkun, MASKİ bünyesindeki Daire Başkanlıkları ve çalışanları ziyaret etti. Coşkun'a, Genel Müdür Yardımcıları Ramazan Burak Aslay, Mahmut Bilgen ve Şehnaz Başaran eşlik ettiler. Coşkun, MASKİ Hizmet Binası girişinde bulunan akvaryumda Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisi'nden çıkan su ile yetiştirilen süs balıklarını ve Abone İşleri Dairesi Başkanlığı'ndaki 'Magnesia'dan MASKİ'ye' adlı sayaç müzesini de beğeniyle inceledi. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, abone merkezinde işlem yapmak için sıra bekleyen vatandaşlarla da el sıkışarak sohbet etti.

"HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yaptığı açıklamada "Görevimi teslim almamın hemen sonrasında Genel Müdürlüğü'müzde çalışan arkadaşlarımızla birebir tanışmak istedim. Bundan sonrasında MASKİ çatısı altında uyum ve iş birliği içerisinde birlikte hizmet vereceğiz. Amacımız Manisa'mıza ve değerli Manisalılar'a sunduğumuz hizmetin kalitesini daha da yükseltmek. Yeni görevlerimizin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hep birlikte inşallah daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genel Müdür Yaşar Coşkun Görev Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement