Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

İhlas Yayın Grubu Ankara Medya Grup Başkanı Nuri Elibol, AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

17.02.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Yayın Grubu Ankara Medya Grup Başkanı Nuri Elibol, AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Elibol, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, 7 Haziran 2015 seçimlerinde Tokat'tan milletvekili aday adayı olmak için yarın başvuru yapacağını söyledi.

Aday olmadan önce niyetini meslektaşlarıyla paylaşmak istediğini belirten Elibol, "Tokat'ta gelen bir çok milletvekili aday adayı akrabalarını, çevresini, eşini, dostunu toplayıp bu yöndeki niyetlerini açıklamışlar. Benim de akrabam, dostlarım sizlersiniz" dedi.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından son derece stratejik ve kritik seçimler olduğunu, bu eşiğin atlatılmasının Türk demokrasisi açısından çok önemli olduğunu aktaran Elibol, "Yaklaşık 20 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptım. 15 yıldır da basındayım. Bir dönem bu siyasi harekete iştirak edip, içinde yer alıp Türk demokrasisinin bu kritik eşiğinde omuz vermek katkı sağlamak bu amaçla, işin bizzat içinde olmak amacıyla bu dönem aday adayı olacağım" diye konuştu.

Tokat'ta aday olmasının sebeplerini anlatan Elibol, şunları kaydetti:

"Israrla birçok insan bana Ankara'dan aday adayı olmamı, büyükşehirlerden birinden aday olmamı istediler. Tokat gibi Anadolu kentlerinde siyaset yapmanın zorluklarını, buraya gidip gelmenin, buradaki vatandaşların sorunlarının çokluğundan bahsettiler ve Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük kentleri tavsiye ettiler. Israrla Tokat'ı istedim. Çünkü benim siyasete soyunmamın temel amaçlarından biri Tokat. Her ne kadar genel siyasette bir şeyler yapmayı hedefliyorsak da siyasete girmemin temel amaçlarından biri Tokat."

Tokat'ın ciddi sıkıntıları, problemleri olduğunu belirten Elibol, bu meselelere birilerinin omuz vermesi, çalışması, koşturması gerektiğine inandığı için Tokat'tan aday adayı olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement