Genel Seçimler İçin AKP Amasya İl Başkanlığı'na 12 Kişi Başvurdu - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimler İçin AKP Amasya İl Başkanlığı'na 12 Kişi Başvurdu

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, milletvekili aday adayı olabilmek için 12 kişinin başvurduğunu söyledi.

21.02.2015 18:19  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, milletvekili aday adayı olabilmek için 12 kişinin başvurduğunu söyledi.

Ünek, yaptığı açıklamada, partilerinin 25'inci dönem milletvekilliği için aday adayı başvurularının 11 Şubat'ta başladığını ve dün sona erdiğini belirtti.

Genel seçimler için AK Parti Amasya İl Başkanlığı'na 12 kişinin başvurduğunu ifade eden Ünek, aday adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.

Süreçten güçlerine güç katarak çıkacaklarına inandığını belirten Ünek, "AK Parti'nin günümüze kadar yaptığı hizmetlere hizmet katmak ve ülkeye katkı sunma isteyen 12 milletvekili aday adayımız bulunmaktadır. Amasya'da 3 milletvekilliğini de kazanarak 12 yıldır süren seçim zaferlerine bir yenisini daha ekleyeceğimize inancımız tam" diye konuştu.

Amasya'dan milletvekili adayı olabilmek için başvuruda bulunanlar arasında halen milletvekili olarak görevini sürdüren AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ve AK Parti Milletvekili Avni Erdemir ile Serhat Öztürk, Osman Faik Salman, Hasan Ali Cesur, Mehmet Acar, Mustafa Yıldız, Metin Karaçağa, Osman İyimaya, Talip Ölçer, İsmet Özaslan ve Mehmet Yücesoy bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimler İçin AKP Amasya İl Başkanlığı'na 12 Kişi Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement