Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP'den İzmir milletvekili aday adayı olan Mustafa Balbay, "en kötü ön seçim sıralamasının, en iyi genel merkez sıralamasından daha iyi olduğunu" belirtti.

27.02.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den İzmir milletvekili aday adayı olan Mustafa Balbay, "en kötü ön seçim sıralamasının, en iyi genel merkez sıralamasından daha iyi olduğunu" belirtti.

Balbay, CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gençlik yıllarının ve meslekteki ilk 10 yılının geçtiği İzmir'le bağını hiç koparmadığını söyledi.

Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptığını kaydeden Balbay, "En kötü ön seçim sıralaması, en iyi genel merkez sıralamasından daha iyidir. Genel başkanını seçen örgütümüz herhalde milletvekilini de seçecektir. Partimizin en yüce makamı üyelerdir. Tabana gidip oyumun ölçüsünü almaya geldim" diye konuştu.

Balbay, gazetecilerin "Ön seçime girme kararınızı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaştınız mı?" sorusuna da "Paylaştım, ben ön seçime katılmak istiyorum dedim, 'Ben sizi parlamentoda görmek istiyorum, ön seçimde başarılar diliyorum' dedi" yanıtını verdi.

CHP'nin tarihinde topluma anlatamayacağı hiçbir şey olmadığını sözlerine ekleyen Balbay, "Devlet kaynakları ellerinde, arşivleri açsınlar biz de cevabını verelim" dedi.

Toplantıda Balbay'ın üniversite arkadaşı olduğu belirtilen Mustafa Dalçam, Balbay için yazdığı şiir okudu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement