Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

MHP Yenipazar İlçe Yönetim Kurulu, MHP'nin Aydın için YSK'ya sunduğu milletvekili aday listesine tepki göstererek istifa etti.

08.04.2015 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Yenipazar İlçe Yönetim Kurulu, MHP'nin Aydın için YSK'ya sunduğu milletvekili aday listesine tepki göstererek istifa etti.

MHP Yenipazar İlçe Başkanı Saim Ulutaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, MHP genel merkezinin milletvekili adaylarını belirlerken tabanın sesini dinlemediğini, tarımdan anlayan bir adayın listeye girmesi için mücadele ettiklerini ancak bunun kabul görmediğini savundu.

Aday listesine tepki olarak demokratik haklarını kullandıklarını, 27 kişilik asil ve yedek yönetim kurulunun istifa ettiğini ifade eden Ulutaş, "Yapılan liste genel merkezin takdiridir ama bu listenin genel merkez tarafından yapıldığına inanmıyorum. Bazıları listeye müdahale etmiş olabilir. 8 Haziran sabahı MHP'nin Türkiye'de iktidar olacağına inanıyorum ancak Aydın milletvekili sıralamasının başarı getirip getirmeyeceğini hep birlikte 8 Haziran sabahı göreceğiz. Ben başarı getireceği konusunda emin değilim" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement