Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kırklareli birinci sıra Milletvekili adayı Hamdi Irmak, "Dik durursak, bir olursak, diri olursa, her şeyin üstesinden geliriz" dedi.

09.04.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırklareli birinci sıra Milletvekili adayı Hamdi Irmak, "Dik durursak, bir olursak, diri olursa, her şeyin üstesinden geliriz" dedi.

Irmak, AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı önünde partilileri ve yakınlarınca davul ve zurnayla karşılandı. Daha sonra son bir  düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Irmak, Kırklareli'nin Trakya'nın lokomotifi olacağını söyledi.

Seçimlere gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Irmak, Kırklareli'nden iki milletvekili ile bir bakanı Ankara'ya göndermek istediklerini kaydetti.

Ankara'nın Kırklareli'nden beklentisinin yüksek olduğunu anlatan Irmak, "El ele omuz omuza Ankara'nın bizden beklemiş olduğu Kırklareli'nin lokomotif olduğu bütün Trakya'yı sürüklediği bir seçim çalışmasını yapacağız. Ben bu toprakların çocuğuyum. Babaeskiliyim. İlk okulu Lüleburgaz'da okudum. Bir süre yurt dışında bulundum. Bir çok kuruluşta üst düzey yöneticilik yaptım. Dik durursak, bir olursak, diri olursa, her şeyin üstesinden geliriz" şeklinde konuştu.

Toplantıda ikinci sıra milletvekili adayı Volkan Göç ile üçüncü sıra adayı Aytaç Aksoy da birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement