Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Emine Çift, "7 Haziran akşamı itibariyle hangi partinin hükümet olacağı değil, AK Parti'nin kaç milletvekiliyle iktidar olacağı konuşuluyor" dedi.

13.04.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Emine Çift, "7 Haziran akşamı itibariyle hangi partinin hükümet olacağı değil, AK Parti'nin kaç milletvekiliyle iktidar olacağı konuşuluyor" dedi.

Çift, partisinin Alaplı İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, iktidara geldikleri günden itibaren hep bir yangın ortamının içinde olduklarını söyledi.

Milletvekili adayı gösterilmesinin kendisi için onur verici olduğunu anlatan Çift, şunları kaydetti:

"Partimin kentten ilk bayan milletvekili adayı olmaktan gurur duyuyorum. Her seçimde olduğu gibi Zonguldak bu seçim de farkını ortaya koyacaktır. 7 Haziran akşamı itibariyle hangi partinin hükümet olacağı değil, AK Parti'nin kaç milletvekiliyle iktidar olacağı konuşuluyor. Bu ülkenin kazanımını heba etmeye, yol kazalarıyla geleceğini sıkıntılı noktalara götürmeye hakkımız yok. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sahamızda yine aslanlar gibi mücadelemizi vereceğiz. Zonguldak olarak farkımızı ortaya koyarak mecliste ilimizi temsil edeceğiz ve yine en güzeliyle milletimize hizmet edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement