Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yozgat milletvekili adayları Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer ve İskender Minar, Sarıkaya ilçesinde esnafı ziyaret etti.

21.04.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat milletvekili adayları Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer ve İskender Minar, Sarıkaya ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Birinci sıra adayı Abdulkadir Akgül, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada,  Sarıkaya'nın kendisine her zaman sahip çıktığını ve 2007 yılında da kendisini TBMM'ye gönderdiğini belirtti.

Sarıkaya'nın AK Parti'ye ve kendisine hep yüksek oranda oy verdiğini ifade eden Akgül, şunları kaydetti:

"Bu önümüzdeki seçim çok önemli ve bu seçimde biraz daha fazla destek vermenizi bekliyoruz. Beni bu göreve layık görenler, 1 milyon 500 bin esnafı da düşünerek aday gösterdiler. Onların da temsilciliğini yapacağım. Hepsine yeterim. Allah'a çok şükür aranızdan bir kardeşiniz olarak çıktım, çok şeyleri başardım. Allah bana çok şeyler nasip etti, kimsenin gelemeyeceği yerlere kadar gelebildim. Sayenizde de milletvekilliğini yaşadım. Sizin sayenizde, desteğinizle ve dualarınızla yaşadım bunu. O günden sonra da kendimi Yozgat'ıma ve memleketime adadım. Onun için buradayım. Sizden istediğim, siz bana güç verdikçe ben yukarıda daha güçlü olup daha iyi hizmetlerle döneceğim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement