Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya milletvekili adayları, Memur-Sen il temsilciliğini ziyaret etti.

23.04.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya milletvekili adayları, Memur-Sen il temsilciliğini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette hükümetin ve sendikanın yürüttüğü çalışmalar sonucu eğitim sisteminin geldiği nokta ve 28 Şubat döneminde hak kaybına uğrayanlar için yürütülen çalışmalarla ilgili konular konuşuldu.

Milletvekili adayı Taha Özhan, 2002 yılından sonrasının eğitim açısından devrim niteliği taşıdığını belirterek, "Bizi insani standartlara taşıyacak ve herkesin temel eğitime ulaşmasını sağlayacak bir sistem getirilmiştir. Bu tablonun Türkiye ortalamasına yansıması ortaokul iki seviyesindedir. Eğitim seviyemizin tablosu bu şekildedir. Fiziki şartlar belirli bir olgunluğa getirildi, antidemokratik engeller ortadan kaldırıldı, her kesimin eğitime kavuşması sağlandı" ifadesini kullandı.

28 Şubat mağdurlarıyla ilgili dosyaları yakından bildiğini aktaran Özhan, "Konuyla ilgili bir alt yapı çalışması yapıldı, ancak kanunlar herkesi ilgilendirir. Belli bir grubun mağduriyetini giderebilmek için özel bir çalışma yapılması gerekiyor. Hak gaspı olanların tescillendirilmesi işi tamamlandı, kanuni düzenlemeyle meclise gelmesi gerekiyor" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Şube Başkanı Kerem Yıldırım ise kendilerinin iki önceliği olduğunu, birincisinin ülkenin istikrarı, menfaati ve geleceği ikincisinin ise kamu çalışanlarının geleceği ve çalışma hayatındaki zorlukların ortadan kaldırılması olduğunu belirtti.

Ziyarete, AK Parti Milletvekili adayları Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkçi ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement