Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kayseri milletvekili adayları Ahmet Doğan ve Havva Talay Çalış, seçim çalışmaları kapsamında İncesu ilçesini ziyaret etti.

24.04.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri milletvekili adayları Ahmet Doğan ve Havva Talay Çalış, seçim çalışmaları kapsamında İncesu ilçesini ziyaret etti.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 Haziran'daki seçimler için çalışmalarını sürdüren milletvekili adayları, ilçelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Kayseri 2. sıra milletvekili adayı Ahmet Doğan ve 5. sıra Havva Talay Çalış, ilçede esnafı ve ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Doğan, ilçe teşkilatı ziyaretinde yaptığı konuşmada, bu seçimlerin, önceki seçimlerden çok daha önemli olduğuna değinerek, şunları kaydetti:

"Bu seçimin vebali çok büyük. Bizim aday olduğumuz tarihten itibaren ne kadar unvanımız varsa, hepsi önemini yitirmiştir. Önemli olan bu seçimlerden başarıyla çıkmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız bu dönemi bir Kurtuluş Savaşı olarak nitelendiriyorsa, onun bir bildiği vardır. Bizlerin de bu dönemin önemini ve stratejisini çok iyi bilerek hareket etmesi gerekiyor. Bu dönemde artık elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin, var gücümüzle çalışarak AK Parti hükümetine destek vermemiz gerektiğinin inancıyla yola çıktık."

7 Haziran'a kadar yoğun tempoda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Doğan, "Şu anda etrafımızda ateş çemberi var, ayakta kalan tek ülkeyiz. O yüzden bu seçimler, bir var olma veya Türkiye'nin, ümmeti Muhammed'in ümidini yitirme seçimleridir. Buna sıradan bir seçim olarak bakarsak, yanılırız. Diğer partilere bakarsanız,  bu ülkeye, bu coğrafyaya, İslam coğrafyasına umut vaat etmeleri söz konusu bile değil" ifadelerini kullandı.

Havva Talay Çalış ise ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, şunları anlattı:

"Kurtuluş Savaşı'nı kadınlarımız başta olmak üzere binlerce şehit vererek kazandık. Ben de bayan bir milletvekili olarak, 7 Haziran seçimlerinin bu savaş kadar önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Türkiye'nin dimdik ayakta olduğunu ve istikrarın sürdüğünü göstermemiz gerekiyor.  Eğer AK Parti bu seçimlerden başarı ile çıkarsa, Türkiye'nin prestiji artarak devam edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement