Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Milletvekili adayları Taha Özhan, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkçi, 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren yatırımcılarla bir araya geldi.

24.04.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili adayları Taha Özhan, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkçi, 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren yatırımcılarla bir araya geldi.

İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Özhan, ekonomi konularının her zaman AK Parti'nin merkezinde olduğunu belirtti.

AK Parti'nin ekonomiyi dramatik bir şekilde gündemine almak zorunda kaldığını kaydeden Özhan, Türkiye'nin geçen yüzyılda yaşadığı en ağır krizin, iflasın, üzerinden geçerek iktidara geldiklerini anlattı.

Tüfenkçi ise "ikinci yarı" diyerek yola çıktıkları bu dönemde, çok önemli hedefleri olduğunu aktararak şunları kaydetti:

"Bu dönemde, tamamen kalkınmaya yönelik, daha fazla istihdam ve üretim sağlayabilme var. Bunu gerçekleştirmek için de gerek faizlerin düşürülmesi gerekse bürokratik engellerin kaldırılması noktasındaki çalışmalar öne çıkacak. Yakaladığımız istikrarının ve büyümenin kıymetini bilerek yola devam edeceğiz."

Ziyarete, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da katıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement