Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Politika

Genel Seçime Doğru

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'deki kronik denilen sorunları teker teker çözdüklerini söyledi.

27.04.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'deki kronik denilen sorunları teker teker çözdüklerini söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Elvan, seçim çalışmaları kapsamında Sinan Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ile çay içip sohbet eden Elvan, Antalya'nın mevcut ulaşım potansiyeli ve altyapı durumunu incelemeye aldıklarını belirtti.

Antalya'nın Türkiye'nin en önemli turizm ve tarım merkezlerinden biri olduğuna dikkati çeken Elvan, burada yetişen tarım ürünlerinin hızlı trenlerle İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri ve Samsun'a ulaşacağını ifade etti. Elvan, hızlı tren sayesinde vatandaşların daha konforlu ulaşım imkanı bulacağını vurguladı.

Ekonomik, sosyal, ulaşım gibi pek çok alanda önemli gelişmeler sağlandığının altını çizen Elvan, Türkiye'nin en fazla istihdam sağlayan ülkeler arasında yer aldığına işaret etti.

Türkiye'de bazı sorunların da olduğunu dile getiren Elvan, devam eden istikrar ve büyüyen Türkiye ile bu sorunların üstesinden de hızla geleceklerini kaydetti.

Bu sırada bir vatandaşın, "Ben konfor istemiyorum. Geçim istiyorum. Karnımı da doyurmak istiyorum" şeklindeki sözleri üzerine Elvan, şöyle konuştu:

"Dünya genelinde krizlere rağmen Türkiye istikrarını korudu. Türkiye'de kronik denilen ne kadar sorun varsa teker teker çözdük. Türkiye'nin dört bir tarafı ateş çemberi olmasına rağmen ülkedeki istikrarı sürdürdük. Sosyal devlet anlayışının yerleşmesi açısından da önemli gelişmeler sağladık. Türkiye'de eğitim düzeyi yükseldikçe, üniversite mezunu sayısı arttıkça ülkemizin imkanları da genişliyor."

Elvan, daha sonra tarihi İki Kapılı Han'daki esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement