AKP'li Emir: CHP ve MHP'nin Şu Topraklarda Çaktıkları Çivi Yok - Son Dakika
Yerel

AKP'li Emir: CHP ve MHP'nin Şu Topraklarda Çaktıkları Çivi Yok

AKP\'li Emir: CHP ve MHP\'nin Şu Topraklarda Çaktıkları Çivi Yok

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Şemsettin Emir, "CHP ve MHP'nin şu topraklarda çaktıkları çivi yok desek yeridir." dedi.

07.05.2015 21:16  Güncelleme: 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Şemsettin Emir, "CHP ve MHP'nin şu topraklarda çaktıkları çivi yok desek yeridir" dedi.

Emir, AK Parti Uzunköprü Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Uzunköprülü vatandaşların 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek vereceğine inancının tam olduğunu aktaran Emir, şöyle devam etti:

"Enflasyonun yüzde seksenleri aştığı bir ülke, bir gecede devalüasyonla insanların çoğunun fakirleştiği, küçük azınlığın zenginleştiği, çetelerin mafyaların kol gezdiği, her gün şehit cenazelerinin geldiği, İMF kapılarında 70 sente muhtaç olmuş, otomobilin lüks, traktörün zenginlik sayıldığı, patronların başbakanları pijama ile karşılayabildiği bir ülkeydik. İnsanımızın komünist ve faşist diye birbirinin kanını döktüğü, engellilerin yok sayıldığı, insanımızın hastane kapılarında insan yerine konulmadığı, okul kitaplarının para ile satın alındığı, üniversiteye harç parası ödendiği, gençlerin kıraathanelerden başka gidecek bir yeri olmadığı, Avrupa devletlerince devamlı terbiye edilen, İMF'den borç alabilmek için yurt dışından bakan ihraç eden bir ülkeydik."

-"Sadece Edirne'ye 8.1 milyar liralık yatırım yapıldı"

AK Parti iktidarında  İMF'ye borcun ödendiğini aktaran Emir, "Hatta borç veren bir ülke durumuna geldik. Belirlenmiş dış politika kurallarına uyan değil, dış politika kurallarını belirleyen, etkileyen ülke olduk" diye konuştu.

2002'de 28.1 milyar dolar olan merkez bankası rezervinin 127.3 milyar dolara çıkardıklarını dile getiren Emir, şunları kaydetti:

"AK Parti iktidarında sadece Edirneye 8.1 milyar lira yatırım yaptık. Yollar, köprüler, barajlar denizin altından tüneller yapıldı. Bizim yaptıklarımıza bunların hayalleri bile yetişmez. Onlar konuşur AK Parti yapar. Bu CHP ve MHP'nin şu topraklarda çaktıkları çivi yok desek yeridir. Yıllardan beri Edirne bölgemizde belediyelerde CHP var. Şimdiye kadar ne yapmışlar? Belediyenin yapması gereken su arıtma tesisini bile hükümetimiz yapmıştır. Çiftçimize 2003 - 2014 yılları arasında 5 miyar 313 milyon lira mazot desteği ödemesi yaptık. Şimdi sayın Kılıçdaroğlu çıkmış mazotu 1.5 lira yapacağım diyor. Onlar konuşmaya devam etsinler halkımız iyi biliyor, AK Parti yapar."

Emir konuşmasının ardından Uzunköprü'deki bir çay bahçesini ve pazar yerindeki vatandaşlar ile sohbet etti istek ve sıkıntılarını dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AKP'li Emir: CHP ve MHP'nin Şu Topraklarda Çaktıkları Çivi Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement