Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Başkentte, Milletvekili Genel Seçimi Kurumlar ile Eşgüdüm ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

08.05.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte, Milletvekili Genel Seçimi Kurumlar ile Eşgüdüm ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Mehmet Kılıçlar başkanlığındaki toplantıda, kurum ve kuruluşların, seçim sürecinde kent genelinde alacağı tedbirler görüşüldü.

Kılıçlar, sürecin güvenlik, huzur ve esenlik ortamında geçirilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirlerini içeren planlar hazırlandığını belirtti.

Seçimin, başlangıçtan bitimine kadar düzen içinde gerçekleştirilmesi amacıyla Yüksek Seçim Kurulu ile il ve ilçe seçim kurullarının çalışmalarına kamu kurum ve kuruluşlarınca her türlü iş gücü, araç ve malzeme desteği verilmesinin önem taşıdığını kaydeden Kılıçlar, sorumluluk alanlarıyla ilgili alınması gereken tedbirler hakkında bilgi verdi.

Kılıçlar, seçimle ilgili meydana gelebilecek en küçük bir problemin dahi önemsenerek, ivedilikle çözümlenmesi için üstün vazife anlayışıyla çalışılacağına inandığını ifade etti.

Toplantıya, İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, vali yardımcıları Nihat Nalbant ve Kemal Karadağ ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı'nın yanı sıra bazı genel müdür ve daire başkanları ile jandarma ve emniyet yetkilileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement