Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, seçim bildirgelerinde söz verdikleri icraatları yerine getirdiklerini söyledi.

08.05.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, seçim bildirgelerinde söz verdikleri icraatları yerine getirdiklerini söyledi.

Partisinin Eskipazar ilçesindeki seçim bürosunun açılış töreninde konuşan Saylar, muhalefetin sadece konuştuğunu söyledi.

AK Patinin ülke genelinde ve Karabük'te verdiği sözleri yerine getirdiğini ifade eden Saylar, şöyle devam etti:

"Diğer partilerinin adaylarının Karabük için ne yapacaklarını açıklamadılar. Bizde bunları duyalım. Laf ile milliyetçilik olmuyor, milliyetçilik hizmet ile oluyor. Hepsini biz yapıyoruz, laf ile olmuyor. AK Parti'den yalancı çıkmaz, bunu herkes böyle bilsin. Bizden hizmetkar çıkar. Eskipazar'a verdiğimiz sözleri tutacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler hizmet aşkı ilimize gereken her şeyi yapmaya devam edeceğiz."

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci'de seçimler yaklaştıkça bazı grupların kavga ortamı oluşturmak için çaba harcadığını belirterek, "Yaptığımız çalışmalar ile cevap verdik. Böyle de devam edecek. Eskipazar'a ne vaat etmişsek ne söz vermişsek yaptık" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal ise Karabük ve Eskipazar'a hizmet etmek için yola çıktıklarını ve kendilerine verilecek oyların boşa gitmeyeceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement