Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Enez Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

08.05.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Enez Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

AK Parti Edirne Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir, açılışta AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu söyledi.

AK Parti'nin kimsenin yaşantısına karışan bir anlayışta hiç bir zaman olmadığının altını çizen Emir, şunları kaydetti:

"AK Parti ideoloji dayatan, insanların giyimiyle, kuşamıyla, ne yediğiyle, ne içtiğiyle ilgilenen bir siyasi parti değildir. AK Parti'yi millet kurdu, tabelasını Ankara'da astılar. AK Parti milletin partisidir, sizin partinizdir. Millet AK Parti'ye kurulduğu günden bu yana bu nedenle destek veriyor. Hizmeti seçenler hep AK Parti'ye destek vermekte. Diğerleri ise kendi ideolojilerini dayatmak istiyor.

Bunların hiçbirinin derdinde millet yok. Halk yok. Benim hizmetle, milletle hiç işim olmaz diyenler diğer partilere oy veriyor. Yani Türkiye'de bir AK Parti seçime gidiyor bir de diğer partiler seçime giriyor. Bunu niçin söylüyorum, Cumhurbaşkanlığı seçiminde şunu gördüm. Recep Tayyip Erdoğan bir tarafta, 14 parti bir tarafta, Pensilvanya bir tarafta, CIA bir tarafta, MOSSAD bir tarafta, içtekiler dıştakiler. Karşısında kim var? Recep Tayyip Erdoğan. Kim o? Kimsesizlerin sesi, mazlumların sesi, gariplerin yoldaşı, fakir fukara dostu Recep Tayyip Erdoğan var. Kim kazandı? Mazlumlar kazandı. Kim kaybetti? Zalimlere destek verenler kaybetti."

-"7 Haziran seçimleri çok önemli"

Genel seçimlerin önemine değinen Emir, şöyle devam etti:

"Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Bu seçim ülkemizin geleceği için çok önemli. Halkın refahı ve milletimizin menfaatleri için çalışan AK parti bir tarafta, halkı kandırarak ideolojilerini ve çıkarlarını devam ettirmek isteyenler bir tarafta. Bugün CHP ve MHP çıkıp 'biz şunu yaparız, bunu yaparız' diyor. Biz sizin iktidarlarınızı da gördük. Ne yaptınız. Millet bunu gördü. AK Parti gelmeden önce iktidarda kimler vardı? Ne yaptılar? Ülkeyi ekonomik krize ittiler. Hepimizin cebindeki paraya göz diktiler. Şimdi baktığımızda, güçlü bir Türkiye, dinamik bir Türkiye var. Kendi tankımızı, uçağımızı, gemimizi yapan bir Türkiye var. Milliyetçilik konuşmayla olmaz.

Birde birileri çıkıp, çiftçinin mazot fiyatını düşüreceğiz diyor. Aman dikkat… Bunların amacı farklı… Sizleri kandırmak istiyor. Trakya çiftçisi senin bu yalanlarını yer mi?. AK parti iktidarı verdiği mazot destekleriyle çiftçiyi destekliyor. Bizde yalan dolan yok. AK parti milletin ve halkın menfaatine çalışarak, milletin gönlünde yer etmiştir. Hep dediğimiz gibi, onlar söyler ama AK Parti yapar. CHP iktidarlarını hatırlayanlar vardır. Ne yaptılar? Karne getirdiler… Bunlar mazotu da karneyle verir. Edirne'de bir çok belediye CHP'nin elinde bakın bakalım ne yapmışlar… Yağma yok, halk sizin yalanlarınıza karşı karnı tok. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti Edirne'de birinci parti çıkacaktır. 7 Hazirandan sonra Edirne'ye yatırım yağacaktır."

AK Parti Milletvekili adayları Fatma Aksal ve Mustafa Okur'un da seçmenine konuşmasının ardından açılış yapıldı.

Emir ve beraberindekiler Enez esnafını ziyaret etmesinin ardından İpsala'ya bağlı Yenikarpuzlu beldesi seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement