Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Veli Ağbaba, genel seçim çalışmaları kapsamında Pütürge ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

12.05.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Veli Ağbaba, genel seçim çalışmaları kapsamında Pütürge ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Pütürge'ye bağlı Bakımlı, Aktarla, Bölükkaya, Gündeğer, Karşıyaka, Örmeli, Tosunlu, Tatlıcak, Sığırlı ve Hüsükuşağı mahallelerine giden Ağbaba, vatandaşlarla ve esnafla görüştü.

Malatyalıların bütün sorunlarını Meclis'te dile getirdiğini belirten Ağbaba, "4 yıl Malatya için çalıştım. Şimdi geldim, Pütürge'nin meydanında CHP'ye, AKP'ye, MHP'ye oy veren herkesten, bütün Pütürgelilerden oy istiyorum. Emek verdiğimi, hak ettiğimi düşünüyorum. Malatya'ya haksızlık yapılmaması için uğraşıyorum. Kendi çıkarım ya da köyüm için konuşmuyorum, hep Malatya için konuşuyorum. Şimdi hepinizden hak ettiğimi düşünerek, elinizi vicdanınıza koyarak oy istiyorum" ifadelerini kullandı.

CHP'nin seçim beyannamesindeki vaatlerini anımsatan Ağbaba, Pütürgelilerin kendisine destek olmasını istediğini belirterek, "Yoksulluğu yenmeye, bitirmeye geliyoruz. Üretenin, emeklinin, emekçinin, şimdiye kadar ektiğinin hakkını alamayan Pütürgelilerin hakkını vermeye geliyoruz. Destek verirseniz mahcup olmayacağınızın, 4 yıl daha Meclis'te Malatya'nın en gür çıkan sesi olacağımızın, hep hakkınızı arayacağımızın sözünü veriyorum" açıklamasında bulundu.

Seçimde önemli işler yapacaklarını belirten Ağbaba, şöyle devam etti:

"Türkiye çapında gelen anketlere göre HDP'nin baraj problemi gözükmüyor. Şu anda barajı aşacak gibi gözüküyor. Malatya'da daha önce oy aldığımız taban bize değil, HDP'ye oy verirse, CHP'nin milletvekili sayısında düşme oluyor. Malatya'da CHP ve AKP dışında bir başka partinin milletvekili çıkarma şansı gözükmüyor. Barajı geçsin diye Malatya'daki 5-10 bin oyun HDP'ye de faydası yok. Çünkü HDP'nin buradan milletvekili çıkarma şansı yok. Bunu herkese anlatmanızı rica ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement