Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Erzurum milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, kent merkezindeki seçim çalışmaları kapsamında Palandöken ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

13.05.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, kent merkezindeki seçim çalışmaları kapsamında Palandöken ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve partililerle ilk olarak ilçedeki eğitim kurumlarını ziyaret eden Tarıkdaroğlu, öğretmenlerle bir araya geldi.

AK Parti hükümetleri döneminde eğitimin fiziki ve teknolojik alt yapısını geçmişle mukayese edilemeyecek oranda iyileştirip geliştirdiklerinin belirten Tarıkdaroğlu, meslek ve imam hatip liselerine uygulanan katsayı adaletsizliğini kaldırarak öğrencilerin önlerindeki büyük bir engeli ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Eğitim politikaları hakkında idareci ve öğretmenlere bilgi veren Tarıkdaroğlu, eğitimin AK Parti iktidarının en öncelikli gündemi olacağını ifade etti.

Tarıkdaroğlu, şöyle konuştu:

"2002 yılında 7,4 milyar lira olan eğitim yatırımlarını, 2015 yılında 62 milyar liraya çıkardık. Öğretmen atamalarıyla öğretmen ihtiyacını karşılarken bir yandan öğrencilerimizin eğitim ortamlarını il, ilçe, mahalle demeden yeniledik. Daha modern ve teknolojik mekanlara dönüştürdük. Eksik kalan yerler var. Onlar da inşallah tamamlanacak. Modern binalar, teknolojik sınıflar, kaliteli eğitimle taçlandırılacak. Önümüzdeki dönemde eğitimde kalite en öncelik verdiğimiz alanlardan biri olacak."

İlçedeki Erkek Yetiştirme Yurdu'nu da ziyaret eden Tarıkdaroğlu, daha sonra partililerle TRT Erzurum Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement