Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Saadet ve Büyük Birlik partilerinin oluşturduğu "Milli İttifak" milletvekili adayı Osman Cemali Marasalı, genel seçim çalışmaları kapsamında Rışvanlılar Derneği'ni ziyaret etti.

17.05.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet ve Büyük Birlik partilerinin oluşturduğu "Milli İttifak" milletvekili adayı Osman Cemali Marasalı, genel seçim çalışmaları kapsamında Rışvanlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Rışvanlılar Derneği yönetici ve üyeleriyle görüşen Marasalı, faiz lobisine karşı olduklarını belirterek, devletin ödediği faizlerin İslam ülkelerine savaş getirdiğini savundu.

Milli Görüş'ün "sistemle olan kavgasını sürdürdüğünü" kaydeden Marasalı, 'Bugün, 19 siyasi parti seçime giriyor. Bunların hepsi de bizim kardeşimiz. İnsanların inançları mezhepleri bizi ilgilendirmiyor. Önemli olan insanlarımıza zulüm getiren, insanlarımızın cebindeki harçlığı çalan, insanımızın binbir emekle yetiştirdiği gençleri alan bu sistemle olan kavgamızdır" ifadelerini kullandı.

Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye verilen idam cezasını şiddetle kınadıklarını vurgulayan Marasalı, "Onların zafere ulaşacağı inancımı yineliyoruz. Mısır'daki darbenin Mısırlı kardeşlerimize zulüm ve fakirlik getirdiğini bir kez daha ifade etmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk de bugün gelinen durum itibariyle 7 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğunun bir kaz daha ortaya çıktığını belirterek, şöyle devam etti:

"Ülkemizin yanı başındaki bütün İslam ülkelerinde gözyaşı, kan, ıstırap, zulüm, işkence ve tecavüz hakim. Müslümanlara her türlü zulüm yapılırken Saadet Partisi'nin mutlaka Meclis'te temsil edilmesi gerekiyor. İktidar partisi kim olursa olsun, ister tek başına, ister koalisyon olsun Saadet Partisi'nin mecliste bulunması, hakkı temsil etmesi, oradaki siyasi partilerin yanlış yapmasına engel olacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement