Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP Kırklareli Milletvekili adayı Tuna Soykan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

20.05.2015 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırklareli Milletvekili adayı Tuna Soykan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Soykan, CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren ve beraberindeki partililer, Cem Vakfı Babaeski Şube Başkan vekili Hüseyin Yeşilbaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Soykan, parti teşkilatı ile birlikte çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Milletvekili seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını hatırlatan Soykan, bu doğrultuda seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Kırklareli'nde CHP'den iki milletvekili çıkartmayı başarı olarak görmediğini ifade eden Soykan, üç milletvekilini Ankara'ya göndermek istediklerini kaydetti.

Babaeski ilçesine büyük önem verdiklerini anlatan Soykan, diğer ilçelere göre CHP'ye en çok desteği veren bir ilçe olduğunu dile getirdi.

Milletvekili seçimlerinde partisine destek beklediğini vurgulayan Soykan, şöyle konuştu:

"CHP olarak, hepsini kucaklayan onlara değer veren, emeğe değer veren bir partiyiz. Bunu da kanıtlamak için Cem Vakfı'nızın hem açılışında hemde daha sonra çeşitli vesile ile ziyaretlerinde bulundum. Cem Vakfında ki hem yönetici hemde üyelerinin partimize bir teveccühün olduğunu düşünüyorum. Büyük bir ekseriyetle de 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde destek alacağımızı düşünüyorum. Babaeski bizim partimize yıllardır çok büyük bir destek veren ve diğer İlçelerimiz arasında da birinci olan bir ilçemizdir.

Bu dönem biraz daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Şimdiye kadar yıllardır ancak iki milletvekili çıkarttık. İki milletvekili çıkartmak artık bizim için bir başarı değil. Bizim çıtamız bu sefer üç milletvekili çıkartmak. Kısmet olur Ankara'ya gidebilirsek, biriktirmiş olduğum birçok projemi hayaya geçirmek istiyorum. Vatandaşlarımıza hizmet etmekten mutluluk duyacağım. Bir de CHP iktidarında böyle bir şey olursa çok ciddi biçimde Kırklareli'ne hizmeti taşıyabileceğime inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement