Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "üreten ve ihraç eden bir ülkeyken, üretmeyen ve tüketen bir ülke konumuna gelindiğini" söyledi.

20.05.2015 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "üreten ve ihraç eden bir ülkeyken, üretmeyen ve tüketen bir ülke konumuna gelindiğini" söyledi.

Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Salihli'de Tariş Üzüm Birliği'ni ziyaret etti, pazar esnafıyla sohbet etti.

Tarımın önemli olduğu bölgelerde üreticinin feryatlarına şahit olduklarını ifade eden Uysal, tarımda yaşanan sıkıntıları giderme noktasında mücadele içinde olduklarını belirtti.

Uysal, daha sonra Akhisar'a geçerek ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Demokrat Parti'yi yeniden iktidar yapmak için yola düştüklerini dile getiren Uysal, şöyle konuştu:

"Demokrasiyi konjonktürel bir program olarak görenler, işine geldi mi Menderes diyenler, işine geldi mi Özal diyenler, işine gelmedi mi de bizden önce ne yapıldı diyenlere, Anadolu'nun dağına taşına yapılmış o hizmetler cevap vermektedir. O hizmetler bu sözlere karşı davacıdır. Bu büyük ülkeyi, tarih yürüyüşü içerisinde olması gerektiği yere taşımak için, yeniden üreten bir güç haline dönüştürmek için, yeniden kadını ile genciyle, geleceğine umutla bakan bir ülke yapabilmek için siyaset yapıyoruz."

Uysal, 12 yıllık zaman dilimi içerisinde 27 milyon hektar alanın tarım dışı kaldığını ifade ederek, "Üreten ve ihraç eden bir ülkeyken, üretmeyen ve tüketen bir ülke konumuna geldik. Bu topraklar 12 yıldır, Timur'un istilasından sonra gördüğü en büyük istilayı yaşamaktadır" dedi.

Uysal, daha sonra Akhisar Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement