Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AYDIN (AA) – AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, AK Parti hükumetlerinin Aydın'a her yıl 1 katrilyon yatırım yaptığını söyledi.

21.05.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN (AA) – AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, AK Parti hükumetlerinin Aydın'a her yıl 1 katrilyon yatırım yaptığını söyledi.

Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Karacasu ilçesinde partisinin ilçe merkezinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Vatandaşların ilettiği sorunları ve istekleri not alan Uslu, AK Parti hükumetlerinin Aydın yatırımlarını anlattı.

7 Haziran akşamında Türkiye'nin 4. kez tek parti iktidarı ile yoluna devam edeceğine inandığını dile getiren Uslu, "Tüm Türkiye'nin olduğu gibi Aydın'ın da hedefleri var. Şüphesiz ki beklentileri var. Hepimiz rahat yaşamak istiyoruz. Daha zengin olmak, daha güçlü olmak istiyoruz. Bugüne kadar Aydın'a AK Parti olarak güzel işler yaptık. Aydın'ı büyütmek için yıl başına hesaplanacak olursa her yıl 1 katrilyon 12 yılda 12 katrilyon yatırım yaptık. Her sene büyüyerek geldik. Biz Aydın ve Karacasu için daha fazlasını yapmaya hazırız" dedi.

Daha sonra Karacasu'daki testi ve çömlek atölyelerini gezen Uslu, ilçeye özgü sanat değeri yüksek bu ürünlerin dünya pazarına sunulabileceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement