Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, "Başbakanımız Ereğli-Devrek ve Ereğli-Zonguldak karayollarının tamamlanması için gerekli talimatları verdi" dedi.

21.05.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, "Başbakanımız Ereğli- Devrek ve Ereğli-Zonguldak karayollarının tamamlanması için gerekli talimatları verdi" dedi.

Çaturoğlu, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 19 Mayıs'taki Zonguldak mitinginin büyük bir coşku ve kalabalığa ev sahipliği yaptığını söyledi.

Mitingin ardından Başbakan Davutoğlu ile Zonguldak milletvekilleri ve adayların bir araya geldiğini belirten Çaturoğlu,  şunları söyledi:

"Başbakanımız bizi otobüsteki yaşam odasına davet etti, orada milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız ile Zonguldak'ı konuştuk. Ereğli-Devrek ve Ereğli-Zonguldak karayolu tamamlanamadı. O yolların en kısa zamanda yapılması için talimat verildiğini kendisi bizzat bize aktardı. 2016 yılı içerisinde her iki yolun da bitirileceğini bölge halkına müjde olarak veriyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement