Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Biz iktidara geldiğimizde vatandaşın alım gücü artacak, yüzü gülecek" dedi.

21.05.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Biz iktidara geldiğimizde vatandaşın alım gücü artacak, yüzü gülecek" dedi.

Tanrıkulu, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli ve Dikili'de esnafı ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti.

Toplumda ihtiyaç sahibi herkesin bugün aldığı destekten daha fazlasını alacağını anlatan Tanrıkulu, "Var olan destekleri kesmeyeceğiz, daha da arttıracağız. Bizim iktidarımızda kimse aç ve açıkta kalmayacak. Türkiye daha çok üretecek ve adil paylaşacak. Böylece herkes geleceğe umutla bakacak" diye konuştu.

Hükümetin açıkladığı enflasyon rakamı ile pazardaki rakam arasında uçurum olduğunu söyleyen Tanrıkulu, "Biz iktidara geldiğimizde vatandaşın alım gücü artacak, yüzü gülecek" ifadelerini kullandı.

Buca'da MHP seçim iletişim merkezi açıldı

MHP'nin Buca Seçim İletişim Merkezi, İzmir milletvekili adaylarının katılımı ile açıldı.

Açılışa MHP İzmir milletvekili adayları Ali Onar, Aslan Savaşan, Senem Kılıç, Aslan Savaşan, Naci Düz, Hüsni Gürhan Seçkiner ve Lütfi Kılıç ve bir grup partili katıldı.

Açılışta konuşan Ali Onar, yargı ve emniyetin iktidar tarafından esir alındığını ileri sürdü.

MHP İzmir milletvekili adayı Senem Kılıç ise Türk toplumunun üretmeden tüketen bir toplum haline geldiğini vatandaşın borçlanarak hayatını sürdürdüğünü savundu.

İktidar partisinin vatandaşlara "eğer bize oy vermezseniz ekonomi kötüye gider, borçlarını ödeyemezsiniz" diyerek korkuttuğunu iddia eden Kılıç, şunları söyledi:

"Hükümet eliyle borçlandırılan ve mecbur bırakılan bir toplum oluşturuldu. Biz millet olarak, işsizliğe ve fakirliğe mahkum olacak kadar güçsüz bir millet değiliz. Ne yazık ki, her geçen gün üretimden uzaklaştırılarak tüketime mahkum edilen ve tükete tükete artık tüketemez duruma gelen bir millet olduk. Türk toplumu üretmeden tüketen bir toplum haline geldi."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement