Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karaman Milletvekili adayı Recep Şeker, seçim çalışmaları kapsamında Ayrancı ilçesini ziyaret etti.

25.05.2015 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karaman Milletvekili adayı Recep Şeker, seçim çalışmaları kapsamında Ayrancı ilçesini ziyaret etti.

Şeker, esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ulaşımda Türkiye'ye çağ atlattığını söyledi.

Yüksek hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Şeker, "Karaman hızlı tren sayesinde Akdeniz Bölgesini, İç Anadolu Bölgesine bağlayan stratejik öneme sahip bir il konumuna gelecek" şeklinde konuştu.

Sudurağı Beldesine kurulacak olan hava limanı mesafesinin yakın olması sebebiyle Ayrancı'nın büyük bir avantaj elde edeceğini belirten Şeker, hava limanıyla birlikte Karaman'da yeni bir istihdam alanının oluşacağını vurguladı.

AK Parti'nin iktidara geldiği ilk gün devletin kasasının boş olduğu hatırlatan Şeker, şunları kaydetti:

"İktidara geldiğimiz 2002 yılında memurun maaşını nasıl vereceğimizi düşünüyorduk. Ama şu anda öyle bir konuma geldik ki Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının kasasında 146 milyar dolar para var. 13 yılda gelinen noktayı hepimiz açık bir şekilde görüyoruz. 13 yıllık ilk yarıda alt yapı çalışmalarını hallettik bundan sonra başlayacağımız ikinci yarıda Türkiye'yi daha gelişmiş bir konuma getirmenin çalışmaları yapılacak ve bu çalışmaların meyveleri vatandaşlarımızın cebine yansıyacak."

Şeker daha sonra Ayrancı ilçesine bağlı Üçharman, Berendi, Kıraman, Akpınar, Melikli, Çatköy, Küçükkoraş, Kayaönü, Pınarkaya ve Kavaközü köylerini ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement