Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Canan Candemir Çelik ve Abdullah Nejat Koçer, Fıstıkçılar Sitesini ziyaret etti.

28.05.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Canan Candemir Çelik ve Abdullah Nejat Koçer, Fıstıkçılar Sitesini ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep Seçim Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Çelik ve Koçer, Fıstıkçılar Sitesi'nde esnafla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Bu yıl fıstıkta ürünün çok olduğunu, esnafın da yüzünün güldüğü belirten Çelik, "İnşallah bu bereket aynı şekilde sandıklara da yansır. Türkiye'nin önünde artık 7 Haziran seçimi var. Sayılı günler kaldı. Türkiye'deki istikrarın devam etmesi, büyüyen Türkiye'yi, güçlenen Türkiye'yi devam ettirmek için 7 Haziran'da vatandaşımız cevabını sandıklarda verecek" ifadelerini kullandı.

Koçer de vatandaşın istikrarın devamını istediğini ifade etti.

Kendilerinin de bunun temenni ettiğini belirten Koçer, "AK Parti olarak siyasal istikrarın devamının Türkiye'ye ekonomik istikrar getireceğini söylüyoruz. Vatandaşımız da bize katılıyor" ifadesini kullandı.

"Fıstık hak ettiği yeri bulacak"

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Mehmet Erdoğan, Fikret Murat Tural ve Menderes Karaduman, seçim çalışmaları kapsamında Şehitkamil ilçesinin çeşitli bölgelerinde esnafla bir araya geldi.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen ve partilerinin seçim vaatlerini anlatan adaylardan Erdoğan, Gaziantep'in en önemli tarım ürünü olan Antep fıstığında ithalata izin vermediklerini belirterek, fıstıktaki ithalata karşı olduklarını kaydetti.

Üreticinin ve esnafın yanında olduklarını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Fıstık Gaziantep'in sembolüdür, amblemidir. Onun için fıstıkla ilgili koruyucu her türlü tedbiri aldık, almaya devam edeceğiz. Hem fıstıkçı esnafımızın yanında hem de çiftçimizin yanında yer alacağız. İthalata hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Fıstık hak ettiği yeri bulacak."

Yaklaşık 40 gündür sahada olduklarını ifade eden Karaduman da halkın gösterdiği teveccühten memnun olduklarını vurguladı.

Tural ise "Barış, huzur ve istikrarın devamı için Türkiye'deki vatandaşlarımızın AK Parti'nin oyunu yükselteceğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Kavrak, Niziplilerden destek istedi

AK Parti Gaziantep Milletvekilli adayı Serpil Kavrak, seçim çalışmaları kapsamında Nizip ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kavrak, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Cuma Gündüz, Nizip Kadın Kolları Başkanı Bedriye Gül İmamoğulları ve parti üyeleriyle Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Mustafa Kökmen Bulvarı, Habeş Efendi Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek, parklardaki vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet edip karanfil dağıtan Kavrak, AK Parti'nin 2023 hedeflerini anlatarak destek istedi.

Kavrak, daha AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ile İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement