Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Şanlıurfa'da seçimin ardından gerçekleştireceği projeleri açıkladı.

30.05.2015 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa'da seçimin ardından gerçekleştireceği projeleri açıkladı.

AK Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, partisince Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda, son 13 yılda Şanlıurfa'ya 24 milyar TL yatırım ve destek sağladıklarını söyledi.

AK Parti'nin ülke genelinde çok önemli atılımlara imza attığını vurgulayan Nebati, seçimden sonraki dönemde de bu hamlelerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Nebati, millete hizmet etmeye gayret ettiklerini vurgulayarak, "AK Parti'de bir belediye başkanı, bir meclis üyesi, bir milletvekili olmak ne kadar onur verici bir şey. Çünkü 13 yıldır biz yere bakmadık ve yere de baktıramadık. Bildiğimiz bir tek şey var istikametimiz ve istikametimiz çok şükür ki düzgün bir yol ve her zaman arkamızda Allah'ı ve sürekli yanımızda milleti bulduk. Onun için hep şunu söyleriz, biz yüreğimizi, bedenimizi, elimizi, başımızı, gövdemizi taşın altına koyduk koymaya devam edeceğiz ve 'her şey Urfa için her şey Türkiye için' demeye devam edeceğiz" dedi.

Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temelini attığı bin 700 yataklı şehir hastanesinin sağlık açısından önemli bir eksikliği gidereceğini anlatan Nebati, kimi çevrelerin bu önemli eser için iftiralarda bulunduğunu dile getirdi.

Nebati, hiçbir zaman şahısları direkt hedef alarak konuşmadıklarını ancak birilerinin bu dönemde yalanlara başvurduğunu aktararak, şöyle devam etti:

"Hastanenin temelini Cumhurbaşkanımız attıktan sonra, muhteşem duruma katlanamayanlar, AK Parti'nin 7 Haziran'da 12-0 yapacak gücü görenler doğru olmayan ifadeler kullanıyorlar. Üzülüyorum, Urfa bu siyaseti, bunu hak etmiyor, üzülüyorum biz milletin derdiyle uğraşırken birileri farklı şeyler söyleyebiliyor. Ama bu üzüntümüzü giderecek şey şu bin 700 yataklı hastane bittiği zaman o hastaneden çıkıp şifasını Allah'ın izniyle bulan bir annenin, babanın, evladın 'Allah bu hastaneyi yapanlardan razı olsun' dedikleri an olacaktır. Onlar konuşur AK Parti yapar."

Nebati, bu sırada elinde bulunan hastanenin tapu senedini katılımcılara gösterdi.

Programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement