Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "AK Parti düşmanlığı o kadar gözlerini karartmış ki 'HDP'ye oy verin, tek çare HDP' diyerek yayınlar yapıyorlar ve çağrılarda bulunuyorlar" görüşünü bildirdi.

02.06.2015 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "AK Parti düşmanlığı o kadar gözlerini karartmış ki 'HDP'ye oy verin, tek çare HDP' diyerek yayınlar yapıyorlar ve çağrılarda bulunuyorlar" görüşünü bildirdi.

Kula'da esnaf ziyaretinde bulunan Özdağ, gazetecilere açıklamasında, AK Parti'ye karşı bazı partilerin ittifak kurduğunu söyledi.

Paralel yapının medya organlarında, HDP'ye oy verilmesi çağrısında bulunulduğunu belirten Özdağ, şöyle konuştu:

"AK Parti düşmanlığı o kadar gözlerini karartmış ki 'HDP'ye oy verin, tek çare HDP' diyerek yayınlar yapıyorlar ve çağrılarda bulunuyorlar. Dün kurban derilerini verenler, gazetesini alanlar, buraya fitrelerini, zekatlarını, hayırlarını yapanlar, evlerini bağlarını bahçelerini bağışlayanlar, HDP için bağışlamadı. Bunların genel başkanları Abdullah Öcalan'dır, Selahattin Demirtaş değildir. Bunlara oy vermeye çağırmak, din, diyanet, Allah, peygamber, vatan, samimiyet, ihlas ve ahlakla bağdaşmaz."

Özdağ, seçim sonucu Türkiye'nin "AK Parti" diyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement