Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

İş adamları Nihat Özdemir ve Ahmet Arslan, AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla Bayburt'a geldi.

03.06.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamları Nihat Özdemir ve Ahmet Arslan, AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla Bayburt'a geldi.

Kentteki bir otelde düzenlenen yemekli toplantıda konuşan milletvekili adayı Ağbal, her iki iş adamına da Bayburt'a geldikleri için teşekkür ederek, "Son 12 yılda Türkiye'nin kalkınması, gelişmesi anlamında hükümetimizin gösterdiği performansın özel sektör ayağında Nihat Özdemir beyin de, Ahmet Arslan beyin de büyük emekleri var" dedi.

Ağbal, Türkiye'nin gelecek dönemde daha da gelişeceğini, daha da kalkınacağını belirterek, şunları söyledi:

"Bu iki iş adamımızın da bugüne kadarki gayretlerini, emeklerini inşallah önümüzdeki dönemde de göreceğiz. Ahmet Arslan bey özellikle bizim fikir dünyamızın gelişmesi konusunda hem ulusal hem de uluslararası anlamda ortak akıl üretilmesi bağlamında güzel çalışmaları var. Kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu çalışmaları devam ettireceğini inanıyorum. Nihat Özdemir'in ise Türkiye'nin global vizyonunun oluşturulması noktasında emeklerinin olduğunu biliyorum. Bu seçim vesilesiyle Bayburt'a gelip bizi onurlandırdığınız için her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

İş adamı Özdemir ise Türkiye genelinde 36 bin çalışanlarının olduğunu ifade ederek, bir ülkenin geleceği için ekonomik istikrarın ne anlama geldiğini bu ülkede en iyi bilen kişilerden biri olduğunu dile getirdi.

Eski Maliye Bakanlığı Müsteşarı ve AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal'ı yakından tanıdığını ve Bayburt'tan milletvekili adayı olmasının kent adına şans olduğunu vurgulayan Özdemir, "Biz ondan memnunuz, Alllah da onun yardımcısı olsun. Bayburt için bir kazançtır. Keşke benim de kendi memleketimde, Diyarbakır'da, Bitlis'te böyle bir adayımız olsaydı. İmreniyorum kendisine" diye konuştu.

Türkiye ile birlikte dünyanın birçok ülkesinde yatırımlarının bulunduğunu ifade eden Özdemir, "Allah canımın son damlasına kadar da bu memlekete hizmt etmeyi bana nasip etsin ama şunu bilin, siyasi istikrar bizi bu noktaya getirdi. Ben koalisyon dönemlerini de biliyorum. Bir Yüksek Planlama Kurulu Kararı olurdu, 7 bakanımız imzalardı, vallahi 6 ayda çıkarırdık. Şimdi bir günde çıkıyor" dedi.

Özdemir, uluslararası faaliyetlerde bulunan bir şirket olduklarını, bunun için de zaman zaman dış kredili işler yaptıklarını anlatarak, şunları söyledi:

" Karadeniz Sahil Yolu'nu dış krediyle yaptık, krediyi biz getirdik. Bunun için Bakanlar Kurulu Kararı lazım, devletin borçlanması için. Sekiz aydan önce bir Bakanlar Kurulu kararı çıkmazdı. O bakan o bakanla kavga etmiş, birisi DSP'den, birisi MHP'den, diğeri Anavatan'dan, her birisinin imzası var. İmza atmazlar, kavga etmişler birbirleriyle. Bayındırlık Bakanı ile birisi kavga etmiş imzalamaz. Yalvara yalvara imzalatırdık, 8 ayda bir Bakanlar Kurulu kararı çıkardı. Şimdi ise Bakanlar Kurulu kararı aynı gün ya da bakanların seyahatte olması durumunda en geç bir haftada çıkıyor. İnşallan bu ülkede siyasi istikrar bozulmaz. Çünki siyasi istikrar bozulursa ben ekonomideki istikrarın da bozulacağını görebiliyorum."

Konuşmaların ardından AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ile milletvekili adayı Ağbal, iş adamları Özdemir ve Arslan'a üzererinde isimleri yazılı Bayburt Grup Özel İdarespor forması hediye etti.

Toplantıya, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ile Bayburtlu iş adamları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement