Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Eski Reyhanlı Sağlık Grup Başkanı Dr. Mustafa Hambolat, milletvekili genel seçimleri için AK Parti'den aday adayı başvurusunda bulundu.

02.09.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Reyhanlı Sağlık Grup Başkanı Dr. Mustafa Hambolat, milletvekili genel seçimleri için AK Parti'den aday adayı başvurusunda bulundu.

Hambolat, AK Parti İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısında, Hatay'da uzun yıllar hekimlik hizmetinde bulunduğunu ve genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini belirtti.

Hatay için yeni görevlerde bulunmak ve Türkiye'ye hizmet etmek istediğini ifade eden Hambolat, "Türkiye'de sağlık alanında yapılan birçok yeniliklerin sürdürülebilmesi için AK Parti'nin iktidar olması gerekiyor. AK Parti'nin 13 yıllık iktidar döneminde yapılan yatırımlarla ülkemizde sağlık sorunları minimum düzeye indirilmiştir. Reyhanlı başta olmak üzere tüm Hatay'a ve ülkeye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağım" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Atınç ise milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Hambolat'a hayırlı olsun dileğini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ebubeşir: Bir Stk temsilcisi olarak sonuna kadar seninleyiz Bizi haakiyla temsil edeceginden eminiz kardeşim 2 0 Yanıtla
  • Reyhani: Işte Cumhurun gerçek vekili muvaffakiyetler dilerim 2 0 Yanıtla
  • Zelka: Çıktığın bu zorlu yolda rabbim yardımcın olsun 2 0 Yanıtla

Advertisement