Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Vakfıkebir ilçesini ziyaret etti.

02.10.2015 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Vakfıkebir ilçesini ziyaret etti.

Vakfıkebir'de halk pazarını ziyaret eden ve pazarcı esnafıyla sohbet eden Köseoğlu, Vakfıkebir'in aldığı yatırımlara değindi.

Vakfıkebir'i sel felaketlerinden korumak adına derelerin ıslah çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Köseoğlu, "Bunlar gibi yatırımı büyük projeleri bu ilçeye AK Parti kazandırdı. Vakfıkebir Belediye Başkanımız canla başla hizmet için çalışıyor. İlçe genelinde betonlama ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor" dedi.

Köseoğlu, 7 Haziran sonrası muhalefetteki partileri eleştirerek, şunları kaydetti:

"Biz ülkemizin geldiği durum karşısında AK Parti olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarken, parmağının ucuyla bile olsa kendilerini riske etmeyip sorumluluk almayan bir muhalefetle karşı karşıya kaldık. Bu ülkenin birlik ve beraberliği bozulursa yani gemi su alırsa hepimiz birlikte batarız. Bu ülkede istikrar bozulursa tıpkı Suriye gibi oluruz. Bu dava ben davası değildir. Biz davasıdır. Türkiye davasıdır. Sadece Vakfıkebir'de değil,Trabzon'un tüm ilçelerinde Türkiye'nin birliğine, dirliğine, beraberliğine katkı vermek bizim vefa borcumuzdur. Bunun için gece gündüz demeden, çocuklarımızın geleceği için var gücümüzle çalışacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement