Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP Antalya milletvekili adayı Çetin Osman Budak, kendi partilerinin iktidarında esnafa, ödedikleri vergi ve prim tutarında sıfır faizli kredi sağlanacağını bildirdi.

06.10.2015 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya milletvekili adayı Çetin Osman Budak, kendi partilerinin iktidarında esnafa, ödedikleri vergi ve prim tutarında sıfır faizli kredi sağlanacağını bildirdi.

Partililerle Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası ve Antalya Servisçiler Odası'nı ziyaret eden Budak, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Budak, yaptığı açıklamada, Antalya'da toplu taşıma alanında uzun süredir tartışmalar yaşandığını belirterek, bu sorunların ortak akıl ve sağlıklı bir planlamayla esnafı mağdur etmeden çözülebileceğini ifade etti.

İki odanın da halkın seyahat özgürlüğüne hizmet ettiğinin altını çizen Budak, Antalya'da toplu taşıma alanının daha nitelikli hale gelmesi gerektiğini savundu.

Türkiye'nin erken seçime sürüklediğini belirten Budak, ekonomide yaşanan olumsuzlukların ticaret hayatını ve esnafı da olumsuz etkilediğini belirtti.

Budak, şunları kaydetti:

"Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. CHP olarak kapsamlı bir program da hazırladık. Öncelikle Esnaf Bakanlığı kurarak, esnaf ve sanatkarların sorunlarına daha hızlı çözümler geliştirmeyi planlıyoruz. İkinci adımımız esnaflarımıza kredi kolaylığı sağlamak olacak. Esnafımız, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi imkanı sağlayacağız. Kredi kefalet kooperatiflerini güçlendirerek, kredi olanakları da artırmaya çalışacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement