Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu, maddi imkanı kısıtlı olan vatandaşlara yönelik konut edindirme projesi ile evsiz kimsenin kalmayacağını söyledi.

08.10.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu, maddi imkanı kısıtlı olan vatandaşlara yönelik konut edindirme projesi ile evsiz kimsenin kalmayacağını söyledi.

Ramazanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında TOKİ Babadağ Sitesini ziyaret ederek mahalle halkıyla sohbet etti, partisinin çalışmalarını anlattı.

Toplu konut projeleri ile dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Ramazanoğlu, "AK Parti Seçim Beyannamesi'nde yer alan maddi imkanı kısıtlı olan vatandaşlara yönelik konut edindirme projesi ile evsiz kimse kalmayacak. Denizli'de yapılacak toplu konutlarla ev alma gücü olmayan, gelir düzeyi düşük vatandaşlarımız ev sahibi olacak" dedi.

-"Terörün kökü kazınacak"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında 3. Sanayi Sitesi'nde esnafla buluştu.

Esnafın sorunlarını dinleyen Şahin, partisinin Seçim Beyannamesinde esnafla ilgili yer alan projeleri anlattı.

Terörle mücadelenin etkin bir şekilde süreceğini söyleyen Tin, şöyle konuştu:

"Ülkemizde kardeşlik ve birlikteliği bozma noktasında harekete geçen eli kanlı terör örgütüne gereken cevabı verdik. Halkımızın güvenliği tamamen tesis edilene kadar, silahlar üzerine beton dökülene kadar bu mücadelemiz sürecek. İnanıyorum ki, 1 Kasım'da halkımız hem geleceğe ait çok önemli bir adım atacak hem de ülkemizi selamete ve istikrara kavuşturacak."

-"Seçilme yaşını 18'e indireceğiz"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'ni ziyaret ederek hasta yakınları ve çalışanlarla görüştü.

AK Parti'nin siyasette gençlerin önünü açan bir parti olduğunu kaydeden Özkan, "Benden daha genç milletvekili adaylarımız var. 1 Kasım seçimlerinden sonra tek başına iktidar olduğumuzda seçilme yaşını 18'e indireceğiz. Bizler gençlerimizin önünü açarak onların Meclis'te söz sahibi olmasını sağladık ve sağlayacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement