Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kırşehir milletvekili adayları, 1 Kasım seçimlerinden sonra gerçekleştirecekleri projeleri tanıttı.

14.10.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir milletvekili adayları, 1 Kasım seçimlerinden sonra gerçekleştirecekleri projeleri tanıttı.

Kent Park'taki bir restoranda düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı'nda konuşan İl Başkanı Mustafa Kendirli, sessiz ve sakin bir seçim dönemi geçirildiğini ifade etti.

Diğer siyasi partilerle yapılan anlaşma ile halkı rahatsız etmeden seçim çalışmalarını yürüttüklerini belirten Kendirli, 2 milletvekilini de kazanarak Kırşehir için hazırladıkları projeleri uygulayacaklarını söyledi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Salih Çetinkaya da partisinin seçim beyannamesinde halka vaat ettiği projelerle ilgili bilgi verdi.

İkinci sıra adayı Mikail Arslan ise Kırşehir için hazırlanan projeleri anlattı. Kent merkezine tramvay hattı yapacaklarını dile getiren Arslan, çevre yolunu da tamamlayacaklarını vurguladı.

Yüksek hızlı tren hattının Kırşehir'den geçmesi için proje hazırlandığını ve 4 yıl içerisinde bitirileceğini anlatan Arslan, öne çıkan projelerle ilgili şunları kaydetti:

"Kırşehir'den Kapadokya Havalimanı'na ulaşım yolunun mesafesini 30 kilometreye indireceğiz. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ek bina yapacağız. Cephe tasarım projesiyle tarihi Kırşehir çarşısını canlandıracağız. Kent Park'ın bittiği noktada yeni bir proje ile Doğa Parkı yapacağız. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne 100 yataklı ek bina yapacağız. Kocaköy Kavaklığı bölgesine tatil köyü kuracağız. Şehir merkezine Termal Tatil Köyü yapacağız. En çok güneş alan iller arasında yer alan Kırşehir'e güneş tarlaları kurarak yeni istihdam alanları oluşturacağız. Çiçekdağı yolu üzerine biyogüvenlikli organize hayvancılık bölgeleri kuracağız."

Kırşehir'de yeni bir stadyum kazandıracaklarına işaret eden Arslan, AK Parti iktidarları döneminde tamamlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement