Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Manavgat'ta, Korkuteli ve Elmalı'da çalışmalarını sürdürdü.

21.10.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Manavgat'ta, Korkuteli ve Elmalı'da çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Antalya Milletvekili Köse, beraberindeki diğer milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ve Manavgat İlçe Teşkilatı üyeleriyle Manavgatlı iş adamları, pazarcılar, şoförler, bakkallar, ziraat odaları, esnaf kefalet kooperatiflerini ve Süt Birliği'ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde esnafın beklenti ve taleplerini dinleyen Köse, toplumun her kesiminde 1 Kasım seçimlerinden güçlü bir iktidar çıkması yönünde beklenti oluştuğunu söyledi.

Köse, AK Parti'nin emekli, çiftçi, esnaf, genç, işçi, memur her kesimin taleplerine cevap veren bir seçim beyannamesi ile halkın karşısında olduğunu ifade ederek, 13 yıldır popülist bir yaklaşım içinde olmadıklarını belirtti.

Bugüne kadar halka gerçekçi, yerine getirebilecekleri vaatlerde bulunduklarının altını çizen Köse, "Seçim dönemlerinde oy avcılığı yaparak vaat vermedik. Verdiğimiz sözlerin hepsini gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi aldatan da olmadık, aldanan da olmadık" dedi.

Köse, 7 Haziran seçimlerinden sonra istikrarın öneminin toplumun her kesimi tarafından görüldüğünü vurgulayarak, esnafların da 1 Kasım'da "AK Parti" diyeceğine inandığını ifade etti.

"Türkiye istikrarı bekliyor"

AK Parti'nin sunduğu istikrarlı büyümeye her kesimin ihtiyacı olduğunu dile getiren Köse,  "Esnaf bunu bekliyor, piyasalar bunu bekliyor, yatırımcılar bunu bekliyor, Türkiye istikrarı bekliyor" diye konuştu.

Köse, AK Parti'nin esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu, onların talepleri üzerinde bugüne kadar çok çalıştıklarını belirterek, bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti Antalya milletvekili adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Korkuteli ve Elmalı'da ziyaretlerde bulundu.

Korkuteli'de Bozova, Çomaklı, Hacıbekar ve Garipce mahallelerini ziyaret eden Aydın, vatandaşlarla sohbet etti. Bozova'da pazarcı esnafının ziyaret eden Aydın, AK Parti'nin seçim beyannamesinde çiftçiye ve üreticiye verdiği müjdeleri anlattı.

Aydın, çeşitli indirim ve desteklemelerle üreticinin maliyetlerini düşürerek, daha fazla gelir elde etmesinin önünün açılacağını söyledi.

-"Mecliste kalıcı çözümler üretmek istiyorum"

Çomaklı ve Hacıbekar mahallelerinde orman köylülerinin talepleriyle ilgili konuşan Aydın, orman teşkilatında uzun yıllar görev yapması nedeniyle konuları ve sorunları çok yakından bildiğini belirtti.

"Orman köylülerinin taleplerini yerine getirebilmek ve kalıcı çözümler üretebilmek için tüm orman köylülerinin desteğini istiyorum" diye konuşan Aydın, Ankara'da onların temsilcisi ve sesi olacağını ifade etti.

Aydın, Korkuteli'de 4 dönem belediye başkanlığı yapmış Halil Okutan'ı da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Korkuteli'den sonra Elmalı'ya geçen Aydın, Elmalı Ziraat Bölge Şefliği ve Elmalı MEYSAK Soğuk Hava Deposuna ziyaret ederek destek istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement