Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ilk AK Parti hükümetinden önceki on yılda kurulan hükümetlerin ortalama ömürlerinin 1,5 yıl bile olmadığını belirterek, "Bir hükümet 1,5 yılda ne yapabilir?

22.10.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ilk AK Parti hükümetinden önceki on yılda kurulan hükümetlerin ortalama ömürlerinin 1,5 yıl bile olmadığını belirterek, "Bir hükümet 1,5 yılda ne yapabilir? Hangi işe başlayıp bitirebilir?" dedi.

Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Alanya sanayi esnafını ziyaret etti, ardından Mahmutlar ve Demirtaş mahallelerinde AK Parti seçim ofislerini ziyaret etti.

Buralarda konuşan Çelik, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Türkiye için hayallerinin ve hedeflerinin bulunduğunu ifade eden Çelik, "Biz Türkiye'de 13 yılda 80 yılda yapılan yatırımlarının toplamından fazla yatırım yaptık. Yapılamayanı yapan biziz. Yolları, okulları, hastaneleri ve daha birçok yatırımı yaptık. Bunu biz, tek başına iktidar olmanın büyük avantajı ile başardık. İstikrar olmasaydı bu hizmetlerin hiç biri yapılamazdı" dedi.

AK Parti iktidarından önceki 10 yılda kurulan hükümetlerin ortalama ömrünün 1,5 yıl bile olmadığını kaydeden Çelik, bir hükümetin 1,5 yılda hiçbir şey yapamayacağını savundu. Çelik, "Bir hükümet 1,5 yılda ne yapabilir? Hangi işe başlayıp bitirebilir. Proje mi yapacak? Yapımına başlayabilecek mi? Başlanan, ancak bir arpa boyu yol almayan yatırımları hatırlamıyor muyuz?" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement