Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, Akdağmadeni ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

23.10.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, Akdağmadeni ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Soysal ziyaret sonrası AA muhabirine açıklamada, Akdağmadeni'nin AK Parti döneminde kazandırılan hizmetler sayesinde adından söz ettiren bir ilçe haline geldiğini söyledi.

Geçmişte katı siyaset yapanların bugün o siyasetten vazgeçtiğini belirten Soysal, "Katı siyasetten vazgeçenler 'ülkenin önünün açılması için gerekirse partimden de vazgeçerim, istikrar için AK Parti'ye destek veririm' diyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Buda bizi memnun ediyor" dedi.

ilçede başarılı AK Parti kadrolarıyla hizmet noktasında birçok projeye imza attıklarını ifade eden Soysal, şöyle konuştu:

"1 Kasım seçimlerini 7 Haziran seçimlerine göre kıyaslarsak Akdağmadeni'nde çok büyük değişiklikler var. İnsanlarımız Türkiye'nin önündeki belirsizliklerin, istikrarın ve güven azalmasını görmüşlerdir. Başarılı belediye başkanlarımız ve güçlü AK Parti kadroları sayesinde Akdağmadeni ilçemiz hem kamu hizmeti hem belediye hizmeti sayesinde şehir görünümünü aldı. Vatandaşlarımız bunları görüyor. Bu hizmetleri yapan AK Parti kadrolarıdır. İnşallah bu seçimde de vatandaşlarımız diğer seçime göre daha fazla destek vereceklerdir. Yarım kalan işi tamamlayıp AK Parti'yi tek başına iktidara getirecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement