Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Dursunbey'in kırsal mahallelerini ziyaret etti.

30.10.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Dursunbey'in kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Bostan, Delice ile Karyağmaz mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların dertlerini dinleyen Bostan, partisinin seçim vaatleri hakkında bilgiler verdi.

Delice Mahalle Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Bostan, şunları kaydetti:

"Benim çocukluğum Dursunbey'de geçti. Dursunbey sokaklarında simit satarak bir dönem aile bütçeme katkı sağladım. Daha sonra okuduk ve şimdi Ankara'da görev alıyorum. Ben Balıkesir'i temsil ediyorum, Dursunbey'i temsil ediyorum Kepsut'u temsil ediyorum. Balıkesir'den bir talep geldiğinde hemen taşın altına elimi koyuyor o iş biran önce olsun diye uğraşıyorum. Siz de verdiğiniz oylarla bizlere destek oluyorsunuz."

Bostan, bu bölgede sıkıntılarının olmadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Her seçimde yüzde 80'leri görüyoruz. Şimdi 1 Kasım seçilerinde siz milletimiz sayesinde tek başına iktidar olacak ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Emeklilere bin liradan fazla destekte bulunacağız. Üniversite okuyan öğrencilerimize burslar veriliyor. Yaşlılarımıza evde bakım ücreti veriliyor. Bunun yanında ülkeye büyük yatırımlar yapılıyor. Hızlı tren, Marmaray, üçüncü köprü, havaalanı daha birçok proje. Bunlar hep size hizmet etmek için. Ben şimdiden bize verdiğiniz ve vereceğiniz destekleri için partim ve kendi adıma teşekkür ediyorum."

Bostan, ayrıca mahallede gençler için bir halı saha yapama sözü verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement