Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayları, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve CHP İlçe Başkanı Halil Saatli'yi ziyaret etti.

18.04.2011 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayları, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve CHP İlçe Başkanı Halil Saatli'yi ziyaret etti.

CHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayları Oğuz Oyan, Musa Çam, Hülya Güven, Erdal Aksünger, Aydın Özcan, Turgay Bozoğlu, Adnan Erdil, Kazım Umdular, Seniye Nazik, Ebru Okay ve Şener Akdemir, "tanışma-kaynaşma" gezileri kapsamında, CHP Çeşme İlçe Teşkilatını ve Çeşme Belediye Başkanı'nı ziyaret etti.

Güldal Mumcu ve Rıza Mahmut Türmen'in Ankara'da olmaları nedeniyle katılmadıkları bildirilen ziyarette, adaylar, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, CHP İlçe Başkanı Halil Saatli ve partililerle görüştüler.

Milletvekili adayı Musa Çam, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, hükümetin iki bakanını da İzmir'den aday göstermesinin güzel bir olay olduğunu belirterek, "Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, (İzmir'i turizm cenneti yapacağız) demiş. Bu ülkede dört yıldır Kültür ve Turizm Bakanlığını yürütüyorsun, bu şehir için ne yaptın? İzmir için hangi çiviyi çaktın ki bundan sonra ne yapacaksın? Bizler bu şehir için çakılan her çiviye minnet ve saygı duyarız. Ama bu sözler, oy toplayabilmek için seçimlere yönelik çalışmalardır. İzmir halkı, bu tip aldatmacalara ve oyunlara prim vermez" diye konuştu.

AK Parti hükümetinin İzmir için iddialı geldiğini de vurgulayan Çam,

"Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir için yaptığı her şey ortadadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlere talip olmuşlardır. Aziz Kocaoğlu, kendi üstüne düşen görevleri kendisi yerine getirecektir" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement