Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Kağızman Eğitim-Sen Baştemsilcisi Nadir Karaşal, 17 Haziran'da yapılacak genel seçimler için HDP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

13.02.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağızman Eğitim-Sen Baştemsilcisi Nadir Karaşal, 17 Haziran'da yapılacak genel seçimler için HDP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Karaşal, yaptığı açıklamada, seçimin Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu söyledi.

HDP'nin Türkiye'de güçlü bir yerel demokrasi için çalıştığını, yetkilerin kişide ve merkezde değil, halkta toplanması mücadele veren bir parti olduğunu ifade eden Karaşal, HDP'nin elini güçlü kılmak için Türkiye'deki tüm halkların ve inançların el birliği yaparak onu iktidar alternatifi yapması gerektiğini bildirdi.

Karaşal, şunları kaydetti:

"Sosyal ve siyasal ortaklık temelinde güçlü bir toplumsal ittifak oluşturan HDP, yarının demokratik ülkesi için vazgeçilmez alternatif ve umuttur. 8 Haziran sabahı HDP ile başlayacak yeni yaşamda her birey, her yurttaş hiçbir fark gözetmeksizin tercihinin doğruluğu ile yıllarca bu coğrafyada kardeşçe, eşit, bir statüde benliğini temsil edecektir. Bizler de bu toplumun bireyleri olarak bu seçimin hayati önem taşıdığının farkındayız ve sorumlu davranmak zorundayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement