Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti'den Batman milletvekili aday adayı olan Ekrem Direkçi, AK Parti Sason İlçe Teşkilatını ziyaret ederek destek istedi.

19.02.2015 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Batman milletvekili aday adayı olan Ekrem Direkçi, AK Parti Sason İlçe Teşkilatını ziyaret ederek destek istedi.

Milletvekili aday adaylığı için Başbakanlık Muşaviri görevinden istifa eden Direkçi, Sason İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelerek destek istedi.

Direkçi, burada yaptığı açıklamada, milletvekili seçilmesi halinde her zaman halkın çıkarları için çalışacağını söyledi.

En büyük idealinin Türkiye'nin güzel topraklarında akan kanı durdurmak için çabalayan bir partide olduğunu dile getiren Direkçi, şöyle konuştu:

"Ben Halkımıza hizmet etmek için bu yola çıktım. AK Parti, bölgemize ve ülkemize huzuru getiren parti oldu. AK Parti'nin yakaladığı bu güzel çalışmalardan Batmanlılar'ın en iyi şekilde faydalanmaları gerekir. Ben, Allah kısmet eder de seçilirsem Batman için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Güzel ilimiz Batman, hak ettiği hizmeti alacaktır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Elıh: Tüh size bee utanmaz devşirme sizi 0 0 Yanıtla

Advertisement