Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin, yarın milletvekili aday adalığı başvurusunda bulunanlara yönelik temayül yoklaması yapılacağını söyledi.

27.02.2015 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin, yarın milletvekili aday adalığı başvurusunda bulunanlara yönelik temayül yoklaması yapılacağını söyledi.

Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 96 aday adayının müracaatta bulunduğunu belirterek, "Aralarında 10 kadın ve 4 de engelli olmak üzere toplam 96 müracaatımız mevcut" dedi.

Temayül yoklamasının 15 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşeceğini ifade eden Çetin, şöyle konuştu:

"Genel Merkezimizden gelecek olan görevli parti büyüklerimizin nezaretinde yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla temayül yoklamaları yapılacak. Bu temayül yoklamalarına herkes özgürce gidecek. Bunlar aday belirlemede, teşkilatların adaya bakışı anlamında önem arz etmekte. Bu temayül yoklamasını da bugüne kadar, tüm kongre süreçlerimizde olduğu gibi yaşadığımız birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğiz."

AK Parti'ye milletin büyük teveccüh gösterdiğini bildiren Çetin, kendilerinin de millete hizmet edeceğini, memleket üzerine oynanan oyunlara asla müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

2015 seçimlerinin bütün dünya mazlumlarına ışık olabilecek bir seçim olduğunu vurgulayan Çetin, şöyle devam etti:

"Demokrasinin anahtarı olan anayasa değişimi için çoğunluğu sağlamak ve gerekli yasal rakamı yakalama anlamında da bütün illerin canla başla çalıştıklarını biliyoruz. Kentimizde de büyük bir heyecan var. Bu bağlamda gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partimizi güçlü kılmak için elimizden gelen bütün çabayı gayreti sarf ediyoruz. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz çok objektif duruyoruz. Bütün adaylar bizim için çok kıymetli. Hiçbir isim zikretmeden, hepsinin milletvekilliği yapabilecek nitelikte ve düzeyde olacaklarına kanaat getiriyorum. Medeni cesaretlerinden ve partimize olan sadakatlerinden dolayı yürekli insanlardır. Bu anlamada hepsini kutluyor siyasi hayatlarında da başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement