Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi İstanbul İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, Genel İdari Kurulu üyesi ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya getirildi.

22.03.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi İstanbul İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, Genel İdari Kurulu üyesi ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya getirildi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı 7 Haziran seçimlerine yönelik hazırlıklarını tamamlayarak sahaya indi. SKM'yi oluşturan il yönetimi, il ve ilçe SKM üyelerinin katıldığı ilk seçim koordinasyon divan toplantısını da Bayrampaşa Kaymakamlık konferans salonunda yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, burada yaptığı konuşmada bu seçim döneminde bütün algı operasyonlarını bertaraf edeceklerini ve güçlü bir şekilde TBMM'ye gireceklerini vurguladı.

Aydın, ülkenin asıl sorunlarının gözden kaçırıldığını ifade eden Aydın, devletin resmi rakamlarına göre milletin borç batağında olduğunu öne sürerek "2002 yılında ferdi kredi borçları 6,7 milyardı, gelinen noktada ise 338 milyar lira. OECD ülkeleri arasında işsiz ve atıl genç nüfus oranında ilk sıradayız. Yoksulluğumuz sürekli borçlandırılarak örtülüyor. Sanal bir güzellik söz konusu. Halkımız bu sanal güzellikle kandırılıyor" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İstanbul İl SKM Başkanlığına, Genel İdari Kurulu üyesi ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya'yı getirildi.

Kaya, Saadet Partisi'nin bu seçim döneminde en çok konuşulan parti olacağını, bunun için çok titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Halkımız Saadet'in sürprizlerine hazır olsun" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement